SPEAKERS

Cristina García
Directora de Desenvolupament a Chaxis i directora de Desenvolupament corporatiu a la Confederación de Empresarios de Cádiz.

Cristina García de Lago és una professional amb més de deu anys d'experiència en el desenvolupament corporatiu de negocis tecnològics i digitals, havent estat directora comercial de Torrot i Muving. Apassionada de el món de la tecnologia, esport i innovació i buscant sempre com fer la vida més fàcil a través de la mateixa. Emprenedora i inversora de referència en sectors de mobilitat compartida i smartcities.
Patrick Jones - Course author

Borja Martín
Managing Director a la consultora We are Kale

Directiu especialista en consumidor, dades i negoci. Ha desenvolupat la seva carrera professional a diferents consultores de negoci especialitzades en analítica de dades per la presa de decisió a las àrees de marketing i vendes col·laborant amb més de 150 clients com Orange, Nissan, Transports Metropolitans de Barcelona, Mercedes, Vueling, Air Europa, Bankinter, Caixabank, etc. Actualment ocupa la posició de Managing Director a la consultora We are Kale.
Professor a Esade Business School des de l’any 2007 a programes directius, dirigeix el programa Marketing Intelligence & Customer Analytics amb 8 edicions completades. A la vegada és conferenciant per entitats públiques i privades com Clínicas Baviera, Hesperia Hoteles, API-Col·legis i Associació d’Agents Inmobiliari.
Patrick Jones - Course author
Created with